Commentaren: 10
 • #10

  Mischell (vrijdag, 31 juli 2020 22:23)

  Hello Dirk,

  We would like to extend our gratitude for the wonderful veranda you have made for us.
  All our visitors like them and we are really enjoying the space so beautifully made by you. I am sending you a few pictures as it is ready with the floor.


  Warm regards

 • #9

  Ludwig van Dijk (donderdag, 28 maart 2019 14:47)

  Vakwerk en kwaliteit, dat is wat Dirk met zijn maatje leverden de afgelopen twee dagen. Onze serre van 33 vierkante meter is een juweeltje geworden en dat lag geheel aan het vakmanschap en de flexibiliteit van deze heren. Afspraak is afspraak en geen verrassingen achteraf, dat is toch wat je wil? Ik kan dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen. Jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen, maar het is super mooi. Nog even door sparen en we gaan weer een offerte vragen...bij Dirk!

 • #8

  MinhMai Nguyen (woensdag, 08 maart 2017 16:59)

  Beste Dirk en Ron,

  Bij deze willen wij jullie bedanken voor het plaatsen van onze tuinkamer. Wij zijn super blij met jullie werk vanaf het begin (de tekening) tot het eind. De tuinkamer is zeer mooi afgewerkt. Mocht het zijn dat iemand een veranda of tuinkamer willen plaatsen. DM veranda is het juist adres. Nogmaals dank jullie wel!

 • #7

  michiels davy (vrijdag, 07 oktober 2016 20:27)

  Juist een veranda laten plaatsen en amaai super merci Ron en dirk super wat jullie bij hebben neergezet als ons terras volledig af is stuur ik jullie de foto's door nogmaals super bedankt en de groetjes van de familie michiels uit belgie

 • #6

  Mary Binkhorst (maandag, 03 oktober 2016 18:04)

  Supertrots op onze veranda geplaatst door deze 2 mannen. Ron en Dirk Menning jullie zijn top! Echt een aanrader als je ooit plannen hebt. Voor alles een oplossing en ze denken echt met je mee! Al die kopjes koffie en de vis dubbel en dwars verdiend

 • #5

  Nico en Berber Marsman (zaterdag, 15 augustus 2015 22:26)

  In 2014 heeft dm veranda's bij ons een tuinkamer gerealiseerd. L vorm, waaier met glasbak en glazen schuifdeuren. Een stevige klus met aanleg vloer incl vloerverwarming. We genieten elke dag van deze fantastische tuinkamer en zijn uiterst tevreden over het uitgevoerde werk van Dirk en Ron. Echt mannen waar je op kunt bouwen en die staan voor hun job. Wij kunnen dit bedrijf zeer aanraden en ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde.

 • #4

  Olga en Kees de Bruin (dinsdag, 17 februari 2015 05:43)

  Door DM veranda's 2e week februari 2015 een geheel dichte veranda (7,5m x 4m) laten plaatsen in Almere Buiten. Een thuiswedstrijd voor DM Veranda's. Vijf dagen lang hebben Dirk en Ron gebuffeld. Ook is er een hardhouten vloer aangebracht. Het is een plaatje geworden. Wij zijn uiterst tevreden.

 • #3

  Fam Klashorst (maandag, 17 november 2014 20:40)

  Wij hebben een veranda laten plaatsen door het team van DM veranda's
  Nou wonen wij in een gewoon rijtjes woning en dachten past dit wel bij onze woning we hebben de veranda in augustus 2014 laten plaatsen en hebben iedere dag een vakantie gevoel in onze eigen tuin en nu ook in de herfst periode lekker een kacheltje aan en genieten.
  En nu even over DM veranda's zelf het is een vakkundig bedrijf weten waar ze voor staan zelfs na het plaatsen hebben ze nog contact met ons gezocht of alles naar wens was
  Dit bedrijf verdiend een pluim of tie bedankt mannen.

 • #2

  George Ladru (vrijdag, 25 oktober 2013 10:31)

  Omdat ik de vreselijke heg van de buren niet meer kon aanzien heb ik dmverandas gevraagd om een terrasoverkapping en aansluitende schutting te plaatsen. In anderhalve dag was alles geplaatst en het is een "beauty" geworden. Zo mooi zelfs dat de (jaloerse) buren hun vreselijke heg aan het verwijderen zijn om mee te kunnen genieten van dit prachtig stukje werk. Dirk, je bent een vakman.
  Groeten van Sigi en George Ladru te Purmerend.

 • #1

  Ger (zaterdag, 18 mei 2013 14:22)

  Dirk en Mark van DM veranda's hebben bij ons een hele mooie veranda geplaatst.
  Het was een maatwerk veranda door de bijzondere afmetingen, als het goed is staat hij op de site van DM veranda's.
  Het is die in Heerhugowaard met de schuin lopende liggers, we zijn zeer tevreden en de buren ook die hebben er ook een door DM veranda's laten plaatsen OOK een bijzondere, want die was 6 meter breed en 5 meter diep, op 2 staanders.
  Ook de buren zijn zeer tevreden over de werkwijzen en het meedenken van beide heren.
  Top Jongens en TOP bedrijf.
  P.s. de overburen zijn ook geïnteresseerd.
  Groeten Ineke en Ger

31-10-2015 door Tina Mol

We zijn heel erg blij met onze tuinkamer. De voorkant en de zijkant kan bijna helemaal open. Boven het glazen dak zit nog een elektrisch bedienbaar zonnescherm (antraciet). Spotjes in de draagbalken maakt het plaatje compleet. In onze nieuwe tuinkamer is het dan ook heerlijk genieten van deze nazomer. We hadden dit vele jaren eerder moeten doen. Ron en Dirk super bedankt! (Oh ja Dirk, volgende keer zwemkleding meenemen :-) )

 

Groeten Fam. Mol Wognum

Reactie geplaatst op: 07-10-2015 door Myrna de Been

Vandaag is de veranda verder afgewerkt. Een mooie vloer erin en een glazen schuifwand . Ben er hartstikke blij mee. Ik geniet ervan. Ik kan iedereen het aanraden. Heel erg bedankt hoor Ron en Dirk.

 27-08-2015 door Fanny Huysmans

Super tevreden met de plaatsing van de overkapping van mijn veranda. Zeer mooi afgewerkt! 1 kant werd dicht gemaakt met houtstructuur aluminium, lijkt net hout maar veel onderhoudsvriendelijker. Ik zou "DM Veranda's en mijn Veranda" aan iedereen aanbevelen! Bedankt Dirk en Ron

BEL ME TERUG
BEL ME TERUG

Voor Foto's van onze laatste projecten