reinigen van veranda tuinkamer of carport

Na schoonmaak beurt weer als nieuw !!
Na Schoonmaak weer als nieuw

Schoonmaak Veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamer


Veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers, zijn (naast glas of polycarbonaat) meestal gemaakt van gemoffeld aluminium.  Regelmatig schoonmaken is belangrijk, zeker om een mooi aangezicht te behouden!  Het is goed mogelijk  om een veranda terrasoverkapping of tuinkamer zelf schoon te maken, maar met name het dakoppervlak schoonmaken is  vaak lastig en soms zelfs gevaarlijk. Daarnaast is het schoonmaken van de binnenzijde van het dakoppervlak fysiek beste een pittig klusje!

DM Veranda’s  neemt het reinigen van uw veranda terrasoverkapping of tuinkamer dan ook graag van u over. Hierbij worden door DM Veranda’s  de volgende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd:

-

Het met stromend water verwijderen van stof, zand en andere materialen die een schurend effect zouden kunnen hebben bij de verdere reiniging.

-

Het legen, doorspoelen en schoonmaken van de goot .

-

Het doorspoelen van de hemelwaterafvoeren.

-

Het grondig schoonmaken van de gehele buitenzijde van het aluminium (inclusief het dakoppervlak) met een reiniger welke uiteraard geen schade aan het product toebrengt.

   

 

 

-

Het nawassen van de gehele buitenzijde van de veranda of terrasoverkapping (inclusief het dakoppervlak) met een vuilafstotende shampoo met een lichte was component.

-

Het zemen van de buitenbeglazing van de veranda of terrasoverkapping .

 

 

Vanzelfsprekend wordt er geen hogedrukspuit gebruikt bij het reinigen van uw veranda of terrasoverkapping. Tevens controleren wij de  kitnaden en de afdek rubbers.

En kunnen wij indien nodig de dakplaten opnieuw droog en schoonblazen en met antidust tape afplakken.

 

Voor info, bel naar DM Veranda's 06-18420068 of gebruik de BEL ME TERUG KNOP

 

 

BEL ME TERUG
BEL ME TERUG

Voor Foto's van onze laatste projecten